Novinky

LUNOS living – vstúpte!

LUNOS living pre vás pripravil možnosť ako zažiť čerstvý vzduch aj virtuálne. Rodina Lunos vám ponúka možnosť pozažívať (aspoň virtuálne) nespočetné možnosti použitia ventilačných systémov. Pomocou obrazovky vášho počítača preskúmajte z pohodlia domu ich využitie.

Zaklopte alebo jednoducho zazvoňte na vchodové dvere krátkym klikom vašej myši. Nech sa páči, neváhajte a  vstúpte! Vo vnútri máte možnosť sa ponoriť priamo do sveta vetrania od LUNOS-u. Otestujte si virtuálny pocit bývania v LUNOS living – s centrálnym alebo necentrálnym vetraním, so spätným získavaním tepla (rekuperáciou) alebo bez neho, so všeobecne známymi a osvedčenými produktami alebo s inovatívnymi aktuálnymi výdobytkami vývoja. Pri návšteve bývania rodiny LUNOS máte možnosť si (takmer) siahnuť na všetky dostupné vetracie systémy. Priestorové modely vám umožnia detailne prehliadnúť všetky kľúčové komponenty jednotlivých súčastí bez obáv z ich dotyku alebo poškodenia. Zvolte si svoje vlastné tempo a hĺbku štúdia. K dispozícií máte rozličné kryty zariadení až po rozmanitosť ovládania a riadenia, od filtrácie až k bezdrôtovým technológiam a domácej automatizácii. Rozvoj systémov vetrania už má čosi za sebou.

Pri jednotlivých produktoch nájdete aj ich technické vlastnosti a variabilitu. Máte tak možnosť vybrať si tú správnu konfiguráciu každého produktu tak, aby najlepšie vystihovala vaše predstavy o bývaní a vetraní. Radi vám pri tom kedykoľvek budeme nápomocní – stačí na nás z ktorejkoľvek miestnosti zavolať.