Hľadám riešenie, Novinky, Pohoda, Typy a podpora produktov

Smart Home – homee

Smart Home homee

Smart Home – homee ovláda protokol

homee Brain Cube ovláda všetky bežné bezdrôtové protokoly. Tým má zaručenú budúcnosť a rozšíriteľnosť podľa vlastných požiadaviek. Zapni alebo vypni svetlo pomocou svojho telefónu, pomocou hlasu ovládaj termostat alebo dostaň okamžite správu o aktivovanom požiarnom detektore. „Múdre” kocky  homee ti poskytnú viac bezpečnosti, pohodlia a efektívnosti tvojho bývania a to úplne bez problémov s kompatibilitou alebo káblovým šalátom. Vďaka farebnému odlíšeniu rozširovacích modulov sa rýchlo presvedčíš, že každý z tvojich prístrojov dokáže navzájom komunikovať a to nezávisle od sieťového protokolu a výrobcu.

Jednoducho geniálna – geniálne jednoduchá

Smart Home homee bola vytvorená s ohľadom na dostupnosť v budúcnosti. Nie je podmienená žiadnymi mesačnými poplatkami a môžeš ju modulárne rozširovať. Nastavovanie krok po kroku bez potreby programátorských techník  – takto jednoducho dokážeš vytvoriť svoju smart domácnosť. Vďaka bezdrôtovým technológiám potrebuješ žiadne stavebné úpravy – homee je teda vhodná aj pre nájomníkov.

Modulárna Smart Home – orientovaná do budúcnosti

Denne rastie počet smart zariadení. Bohužiaľ mnohé zariadenia používajú rozličné bezdrôtové protokoly. Dá sa povedať, že Smart Home sa vyrovná babylonskému trhovisku a homee je ten pravý tlmočník. Každá farebná kocka je zodpovedná za inú bezdrôtovú technológiu a dokáže komunikovať s inými prístrojmi. Takto dokážeš prepojiť navzájom rozličné prístroje. A v prípade, že príde nový bezdrôtový protokol, existuje preňho nová kocka. homee je jednoducho investícia do budúcnosti.

Žiaden Cloud, žiadne dodatočné náklady

Dobrý pocit vytvára vedomie, že všetky tvoje údaje sa nachádzajú v tvojom homee a nekolujú po internete. Za kvalitu tvojho homee hovorí aj jeho prívlastok Made In Germany.

Koncept kociek

Smart Home homee je unikátna svojím konceptom kociek: Spodná, biela kocka – Brain Cube je centrálou a ústredným prvkom homee. Zbiera všetky informácie a presmerováva ich do tvojho telefónu. Môžeš ju rozšíriť pomocou ďalších farebných kociek – fialovou, tyrkisovou alebo oranžovou. Každá z týchto farebných kociek podporuje inú bezdrôtovú technológiu: Z-Wave, EnOcean a ZigBee. To v praxi znamená, že Smart Home postavená na homee dokáže komunikovať navzájom medzi prístrojmi rozličných výrobcov a to aj naprieč rozličnými bezdrôtovými technológiami. homee ti tak umožňuje vybudovať tvoju domácu automatizáciu v malom a postupne ju rozširovať. Nikto ťa neobmedzuje v tom, ako chceš svoj Smart Home využívať a homee sa tak stáva synonymom pre absolútnu flexibilitu. Keďže nemusíš robiť podstatné zmeny v domácnosti, Smart Home homee je vhodnou automatizáciou aj v nájomných domoch.

Ovládaj svoju domácnosť hlasom, aplikáciou alebo to prenechaj na automatizáciu

Vďaka homee aplikácií máš svoju domácnosť vždy na dosah. Prístroje dokážeš ovládať jednotlivo, v skupinách alebo hlasom pomocou Apple Siri , Google Assistantom alebo Amazon Alexou. Inteligentné programy (nazývame ich Homeegramy) spúšťajú akcie počas celého dňa úplne automaticky. Takto môžeš zapnúť svetlo automaticky, keď prídeš do miestnosti, žalúzie sa odklopia pri východe slnka alebo vypne kúrenie v momente, keď otvoríš okno. Tieto  malé programy vytvoríš priamo v aplikácií pomocou podmienok Ak/tak. Čiže si vyberieš spúšťač (alebo aj viacero spúšťačov) a homee povieš, aké akcie sa majú vykonať.

Súvisiace články