Novinky

CONECO 2022 – LUNOS Slovensko opäť na výstave

CONECO 2022 – konečne po dvoch rokoch

Po dvoch rokoch máme možnosť opäť sa stretnúť na Medzinárodnom stavebnom veľtrhu CONECO 2022, otvoriť a prediskutovať zaujímavé témy. U nás pôjde najmä o ticho a energetickú efektívnosť. Na stánku uvidíte reálne riešenia pre zabezpečenie nadštandardného hlukového útlmu. Bez kompromisov a rozdielu či hľadáte vetranie so spätným získavaním tepla alebo podtlakové vetranie s  neviditeľnými prieduchmi v obvodovom plášti 

Hluk z ulice alebo z ventilátorov už nebude potrebné riešiť.

Normovaný rozdiel hladín hluku  75 dB alebo hladina akustického tlaku vo vzdialenosti 1 m  10 dB sú bežne akustické hodnoty našich vetracích zariadení. Vďaka nim navrhnete, naprojektujete alebo zhotovíte vetranie jednoduchšie ako doteraz. Na výstave CONECO 2022 v termíne od 23.3.-26.3.2022 vám ochotne tieto riešenia predvedieme. Nebránime sa ani odbornej diskusií o úskaliach a inštalačných detailoch pre dosiahnutie maximálneho akustického komfortu.

CONECO 2022 je výstava o energetickej efektívnosti v stavebníctve. U nás sa dozviete napríklad aj to, ako dosiahnuť triedu energetickej efektívnosti A0 aj pri podtlakovom vetraní v kombinácií s elektrickým kúrením a bez krbu či fotovoltiky.

Stretávate sa s názorom, že v súvislosti s elektrickým kúrením musíte mať fotovoltiku alebo vetranie so spätným získavaním tepla? Naša prax však ukazuje, že s dobrou tepelnou ochranou budovy energetickú triedu A0 môžete dosiahnuť aj bez nich.  To znamená, že efektívne komfortné bývanie dokáže byť aj cenovo výhodné. Zoznámte sa s týmito nenáročnými stavebnými konceptmi na našom stánku.

Nájdete nás na na výstavisku  INCHEBA EXPO v Bratislave od stredy 23.marca do soboty 26.marca 2022 na veľtrhu CONECO 2022 a to na 1. NP v stánku 300 v Hale B2

Zaregistrujte sa a získajte bezplatnú vstupenku.

    Vypísaním a odoslaním formulára súhlasíte s našimi podmienkami ochrany osobných údajov
    Súhlasím so zasielaním noviniek a newslettrov z nášej stránky

    Súvisiace články